Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

8 arsye pse ju nevojiten kamera sigurie për biznesin tuaj

8 arsye pse v2

Si menaxher i një biznesi apo drejtues i një korporate, është përgjegjësia juaj për t’u siguruar që çdo aspekt i tyre të jetë i mbrojtur. Kjo përfshin punonjësit, ndërtesën, inventarin dhe klientët. Mbyllja e dyerve nuk është e mjaftueshme për të mbrojtur gjithçka, qoftë për një biznes të vogël apo të mesëm, e aq më pak për një kompani të madhe.

Por cilat janë disa nga arsyet konkrete pse biznesi juaj ka nevojë për mbikëqyrje video?

  1. Reduktoni dhe parandaloni vjedhjet

Vendosja e kamerave të sigurisë në të gjithë biznesin mund të ndihmojë në parandalimin e krimeve të tilla si vandalizmi dhe vjedhjet, si dhe shpërthimet. Sipas studimeve të kohëve të fundit të industrisë me pakicë, kompanitë humbasin rreth 400 miliardë dollarë në vit për shkak të vjedhjes. Kur kamerat e sigurisë vendosen në mënyrë të përshtatshme rreth biznesit tuaj, ato mund të ndihmojnë në parandalimin dhe evidentimin e vjedhjeve të mundshme.

 

  1. Monitoroni biznesin tuaj në kohë reale

Monitorimi në kohë reale në rastet kur ndodheni fizikisht larg biznesit tuaj mund të jetë jashtëzakonisht i dobishëm. Ky monitorim mund të bëhet nga kompjuteri, telefonat celularë ose tableta kudo dhe në çdo kohë. Në këtë mënyrë, do të mund të menaxhoni punët e rëndësishme si të ishit aty!

 

  1. Përmirësoni produktivitetin e punonjësve

Një arsye tjetër për të marrë parasysh mbikëqyrjen në biznesin tuaj, sidomos në fabrika, është përmirësimi i produktivitetit të punëtorëve. Kjo do të lejojë menaxherët të kontrollojnë departamentet e tyre specifike, gjë që mund të përmirësojë prodhimin e përgjithshëm. Përveç kësaj, punonjësit kanë më shumë gjasa të punojnë në maksimumin e aftësive të tyre kur ata e dinë se po monitorohen.

 

  1. Zgjidhni mosmarrëveshjet e biznesit

Pa marrë parasysh se çfarë lloj biznesi ju drejtoheni, mosmarrëveshjet do të ndodhin. Në tregjet e mëdha, mosmarrëveshjet zakonisht ndodhin midis punonjësve dhe klientëve. Kur ndodh një mosmarrëveshje, menaxherët e biznesit duhet të kuptojnë saktësisht se çfarë ka ndodhur. Një sistem mbikëqyrjeje mund të ofrojë prova të qarta për gjithë incidentin. Kjo do të çojë në një zgjidhje të drejtë dhe do të zvogëlojë keqkuptimet në vendin e punës.

 

  1. Siguroni prova dhe dëshmi për hetime të mundshme

Një përfitim tjetër i madh për të pasur një sistem të mbikqyrjes video në vendin e punës është të ofrojë dëshmi për hetime. Nëse ndonjë lloj aktiviteti kriminal ose aktivitet i dyshimtë ndodh rreth kompanisë suaj, kamerat mund të ndihmojnë në identifikimin e kujtdo që kapet duke vjedhur nga biznesi. Gjithashtu, ju do mund të ofroni dëshmi vizuale për hetimin e policisë në raste më të mëdha.

 

  1. Ruani dhe kërkoni informacionet e nevojshme në çdo kohë

Sistemet e kamerave IP i lejojnë përdoruesit të ruajnë të gjitha pamjet e regjistruara dixhitale duke përdorur një hard disk, një server rrjeti ose një NVR. Magazinimi dixhital ofron një mundësi më të lehtë të kërkimit, gjë që e bën më të lehtë për të gjetur pamjet që dëshironi, kurdo që dëshironi.

 

  1. Përmirësimi i përvojës së blerësve të konsumatorëve

Arsyeja për të vendosur sisteme survejimi nuk është e kufizuar vetëm në sigurinë e ambienteve tuaja fizike. Menaxherët e biznesit dhe pronarët e dyqaneve të vegjël mund të përdorin gjithashtu kamera për të ofruar një eksperiencë më të mirë për blerësit. Kur një dyqan ka një sistem sigurie, konsumatorët do të mendojnë se menaxhimi i tyre është i kujdesshëm dhe siguria e garantuar. Për më tepër, menaxherët e biznesit mund të studiojnë zakonet e blerjeve të klientëve duke studiuar videot e regjistruara nga sistemet e mbikqyrjes, duke i përdorur këto në favorin tuaj.

 

  1. Kurseni para në mbikëqyrjen e biznesit

Vendosja e sistemeve të mbikqyrjes është gjithashtu efektive dhe ul kostot tuaja të përgjithshme. Ato janë më pak të kushtueshme se sa punësimi i oficerëve të sigurisë në kohë të plotë për çdo hyrje e dalje apo zona të caktuara. Kamerat e sigurisë Uniview, me anë të funsioneve “smart”, ofrojnë pamje të qarta edhe gjatë natës, në kushte të vështira atmosferike, si dhe ambiente të jashtme, duke ju bërë të ndiheni të sigurt në çdo moment.

 

Teknologjia e mbikqyrjes me video po zgjerohet me shpejtësi dhe tani është koha për të gjetur rrugën tuaj drejt sistemeve të sigurisë të bazuara në IP. Para zgjedhjes së kamerave për shtëpinë ose biznesin tuaj, kërkoni këshillën e një profesionisti të sigurisë. Ata do të jenë në gjëndje të vlerësojnë pronën tuaj dhe t’ju tregojnë pamjet e regjistruara nga lloje të ndryshme të kamerave, që do t’ju mundësojnë që të merrni nje ide të plotë mbi cilësinë dhe çmimet përpara se të angazhoheni për një vendim.

 

Grupi i shitjes dhe teknikëve të AlbaScan janë të disponueshem për tju sugjeruar ose përgjigjur cdo pyetje lidhur me sistemet e sigurise CCTV.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
AlbaScan