Ju nevojiten Sisteme ?

PRODUKTE & SHËRBIME

Sisteme Kamerash IP (CCTV)

Produkte Uniview:

Kliko Këtu

Skanera të Rrezeve X (X-ray) & Ura Kontrolli (WTMD)

Shihni Produktet:

Kliko Këtu

Kontrolli i Aksesit & Kohëmatës

Shihni Produktet:

Kliko Këtu

Teknologjia Anti-Drone

Shihni Produktet:

Kliko Këtu

Sistem Sensorësh për Mbrojtje Perimetrale

Shihni Produktet:

Kliko Këtu

Sisteme Alarmi & Zjarri

Shihni Produktet:

Kliko Këtu

Sisteme Inteligjente & Automatizime

Shihni Produktet:

Kliko Këtu

Menaxhim Radhe dhe Parkimi

Shihni Produktet:

Kliko Këtu

Ne ofrojmë Sistemet më të mira të Sigurisë.

Ju duhen zgjidhje për sisteme sigurie në Kompaninë tuaj?

ZGJIDHJE NË FUSHËN E IT

Database-Cloud-256

Ndërtim dhe Optimizim i Infrastrukturave IT

 • Dizajn dhe planifikim i infrastrukturës se IT
 • Dizajn dhe planifikim Data center
 • Instalim infrastrukture dhe kabellimi
 • Instalim dhe dizajn sisteme wifi
 • Zgjerimi i rrjetit aktual
cyber-security-encryption-network-protection-smart-technology-icon-35fdeeee8be242a2-512x512

Instalim i Sistemeve Mbrojtës së Rrjetit

 • Routing
 • Switching
 • Wireless
 • Firewall
 • Identity Management
Loca-hosting-icon

Instalime, Konfigurime Server & Hapësire (storage)

 • Instalim Server dhe hapësirës së të dhënave në hapësirën fizike ose virtuale (Virtualisation)
 • Sisteme replikimi dhe disaster recovery
 • Sisteme backup dhe restore
 • Migrim i shërbimeve dhe të dhënave
  parandalimi i rrezikut për rrjedhje e informacionit dhe të dhënave konfidenciale
 • Konsolidimi i shërbimeve IT

Dizajn, mbrojtje rrjeti kompjuterik dhe monitorim performance

 • Dizajn sisteme performance dhe analize e rrjetit.
 • Instalim rrjeti LAN/WAN/Wifi (switching, routing, ID management)
 • Krijimi i politikave dhe procedurave së sigurisë dhe operimit
 • Instalim i sistemeve mbrojtës së rrjetit (firewall, IDP, cyber security )
icon-network

Sisteme telefonike (IP & Analoge)

 • Central telefonik Analog dhe IP (PBX)
 • Sistem pagese telefonie (billing)
Mitel-Softphone-1

Mbështetje dhe trajnim teknik për kompani dhe individë (HelpDesk)

 • Mbështetje teknike nëpërmjet telefonit, e-mail ose chat
 • Trajnimi i stafit për përdorim sistemeve IT
 • Mbajtja e dokumentacionit të azhornuar për ndryshimet dhe funksionet e reja të sistemeve
01_icon-help_desk-alt

Ne punojmë vetëm me Kompanitë më të njohura.

Duam të falenderojmë të gjithë bashkëpunëtorët dhe klientët tanë për zgjedhjen e tyre në produktet tona.

Komentet pozitive që marrim për cilësinë, çmimin, funksionalitetin e sistemeve tona të sigurisë nga të gjithë ju, na bëjnë të vazhdojmë me të njëjtin ritëm dhe profesionalizëm për të arritur akoma më shumë së bashku.

uniview_logo
logo_en

Keni nevojë për më shumë informacion?

Ne mund të dizenjojmë çfarëdo sistemi specifik sigurie që ju nevojitet për kompaninë tuaj. Mos hezitoni të na telefononi ose të na shkruani:

TË FUNDIT NGA BLOGU

Orari i Punës

Nga e Hëna në të Premten: 9:00 – 17:00
Të Shtunën: 9:00 – 13:00
Të Dielën: Pushim

AlbaScan LTD

Ju mund të na ndiqni gjithashtu edhe në rrjetet sociale:

© Të gjitha të drejtat e Rezervuara nga Albascan LTD 2020 NIPT: L71416010E

Made by AlbascanLTD

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!