Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

A ka nevojë sistemi juaj i sigurisë për përmirësim?

Si ju ndihmojnë kamerat e sigurisë në mbrojtjen e biznesit tuaj_ (1)

Analog apo digital? Kur bëhet fjalë për sistemet e sigurisë, gjërat nuk janë vetëm bardhë e zi, por ka shumë gjëra që duhet të merren në konsideratë.

Sistemet tradicionale të sigurisë analoge kanë qenë në qarkullim për disa dekada. Megjithatë, me këtë histori po rritet kompleksiteti teknologjik. Disa standarde të ndryshme të sistemeve të sigurisë analoge kanë evoluar (AHD, CVI, TVI), duke e bërë konfuze rrugën drejt zhvillimit të sistemeve.

Sistemet e sigurisë: Përditësim apo ndryshim?

Në shikim të parë, keni dy zgjedhje: ta përditësoni sistemin tuaj të sigurisë apo ta ndryshoni atë.

Përmirësimi i sistemeve të sigurisë përmes ndryshimit është zakonisht më pak i kushtueshëm. Sidoqoftë, kjo mund të nënkuptojë që përdoruesi përfundimtar të humbasë përmirësimet në cilësinë e videos, funksionalitetin dhe lehtësinë e përdorimit që janë bërë standarde në produktet më të reja.

Nga ana tjetër, përmirësimi në teknologjinë më të fundit të videove IP mund të jetë me vlerë minimale, por mund të jetë shumë e kushtueshme përsa i përket kohës dhe punës së shpenzuar. Lëvizja nga analog në IP kërkon planifikim të teknologjisë më e fundit.

Siguria me video multi-format
Ndërsa tregu zhvillohet, teknologjitë e reja po zhvillohen gjithnjë e më shpejt. Megjithatë, të gjithë e dimë se cikli i vërtetë i përmirësimit është disi më i ngadaltë sesa shkalla e zhvillimit.

Pajisjet e sigurisë me video multi-format ofrojnë një rrugë të përsosur përmirësimi, duke e lejuar atë evoluojë me kalimin e kohës, në vend që të kërkojë rindërtimin periodik të plotë të sistemit për të përfituar nga teknologjia më e fundit. Kjo rezulton në shpenzimin e një sasie parash më efektive për të evoluar sistemet e sigurisë, pa qenë nevoja për të ulur cilësinë ose funksionalitetin. Ajo gjithashtu u ofron blerësve më shumë zgjedhje në çdo fazë të evolucionit në lidhje me produktet më të fundit..

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
AlbaScan