Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Kontroll Hyrje/Dalje & Kohëmatës

Sistemi i kontrollit te aksesit për hyrje/dalje ju jep mundësinë që nëpërmjet barrierave të aksesit (entrance system) të ndaloni hyrjen e personave te paautorizuar në objekt.

Me anë të integrimit me pajisjet e lejimit të aksesit dhe matjes së kohës, mund të monitoroni në kohë reale hyrjet, daljet dhe të gjeneroni raporte mbi kohën e shpenzuar në objekt.

Pajisje "Access Control"

BACS™ Quattro

Lexues multi biometrik 100% pa prekje Ky sistem i fuqishem aksesi lejon perdoruesit te rritin nivelin e sigurise kur verifikimi i identitetit eshte kritik. Quattro te largon nga telashet e perditshme e humbjes se celsave, ose password-eve. Kombinon autentifikimin me fytyre, iris, venat e pellembes dhe shenjen e gishtit ne nje njesi te vetme te integruar.

Specifikat e produktit


- Deri në 1,2 m / 3,9 ft distanca njohjeje
- Mekanizmi i automatizuar i gjurmimit të fytyrës ka një zonë njohjeje me kënd të gjerë, 120 deri në 220 cm / 3'11" deri në 7'2" dhe është në përputhje me ADA.
- Përvoja e përdoruesit pa prekje dhe higjienike
- Njohja e njëkohshme e 3 shenjave të gishtërinjve dhe venave të pëllëmbës
- LARG 0.00001% do të thotë praktikisht zero normë pranimi false
- Kapacitet i lartë regjistrimi për deri në 100,000 përdorues
Shkarko Datasheet

Facepass 7

Pa prekje për identifikim më të sigurt I pajisur me arkitekturën e re të të mësuarit të thellë të AI dhe teknologjinë e zbulimit të drejtpërdrejtë infra të kuqe, FacePass 7 ofron identifikim të saktë 24/7 dhe parandalon në mënyrë efektive fytyrat e rreme si fotot ose videot. FacePass 7 është një nga terminalet më të saktë të njohjes së fytyrës.

Specifikat e produktit


- Kamera e integruar me kënd super të gjerë siguron një identifikim 120 gradë.
- Dizajni ergonomik siguron një instalim të lehtë dhe mund të adoptojë lartësi të ndryshme njerëzish.
- FacePass 7 është i pajisur me një CPU të re Linux, duke zbatuar një kapje të fytyrës prej më pak se 1 sekondë dhe një kohë njohjeje brenda 0,5 sekondave.
Shkarko Datasheet

Outdoor Professional Standalone M7

M7 është një pajisje e gjeneratës së re të kontrollit të aksesit në natyrë të Anviz. Është projektuar me komunikimin PoE dhe ndarjen e ndërfaqes së aksesi. Dalja rele për kontrollin e derës, daljen Wiegand, zonat kohore dhe grupet e aksesit. TCP/IP dhe RS485. Ka shumë komunikime dhe funksioni i shtytjes së alarmit rrit sigurinë e zonës.

Specifikat e produktit


- Dalja rele për kontrollin e derës
- Daljen Wiegand
- Zonat kohore dhe grupet e aksesit
- TCP/IP dhe RS485.
Shkarko Datasheet

Pajisje "Time Attendance"

W2 Pro

W2 Pro është gjenerata e re e kontrollit të hyrjes së gjurmëve të gishtave dhe terminali i frekuentimit në kohë i bazuar në platformën Linux. W2 Pro me LCD me ngjyra 2,8 inç, tastiera me prekje të plotë kapacitore dhe sensori optik i gjurmëve të gishtërinjve me prekje përmirësojnë prakticitetin e gishtave të lagur dhe të thatë.

Specifikat e produktit


Ai gjithashtu ka dalje të fuqishme të releit të ndërfaqes së kontrollit të aksesit, kontaktin e derës dhe porte të shumta I/O mund të zgjerohen gjithashtu me sistemet e kontrollit të aksesit të palëve të treta. Përmirësimi i plotë për serinë W me bateri do të fuqizojë biznesin tuaj në çdo kohë dhe kudo.
Shkarko Datasheet

W1 Pro

W1 Pro është terminali i brezit të ri të frekuentimit të gjurmëve të gishtave i bazuar në platformën Linux. W1 Pro përmban LCD me ngjyra 2,8 inç me ngjyra të pasura dhe GUI intuitive me dukshmëri që është e lehtë për t'u kuptuar dhe vetë-shpjeguese. Ka tastierë me prekje të plota kapacitative së bashku me sensorin optik të gjurmëve.

Specifikat e produktit


Përmirësimi i plotë për serinë W me bateri do të fuqizojë biznesin tuaj në çdo kohë dhe kudo.
Shkarko Datasheet

OA1000 Mercury Pro

Është një përparim i vërtetë nga Anviz në terminalet e identifikimit biometrik, të cilat integrojnë plotësisht identifikimin e gjurmëve të gishtërinjve, RFID, kamerën, wireless, multimedia dhe teknologjinë e sistemit të integruar, LCD industrial TFT me ngjyra 3,5 inç, CPU Dual Core bazuar në Linux si dhe sensorët e imazhit multispektral të Lumidigm.

Specifikat e produktit


Sensorët multispektralë të gjurmëve të gishtërinjve Lumidigm kapin të dhënat e gjurmëve të gishtërinjve nën sipërfaqen e lëkurës, në mënyrë që thatësia apo edhe gishtat e dëmtuar apo të konsumuar të mos krijojnë probleme për lexime të besueshme. Si rezultat, lexuesit biometrikë Anviz që përdorin sensorë Lumidigm mund të skanojnë papastërtitë, pluhurin, dritën e lartë të ambientit, ujin dhe madje edhe disa doreza lateksi.
Shkarko Datasheet

Pajisje "Entrance Control"

SpeedTrak™ Slim Swing

SpeedTrak™ SW-33 është porta e shpejtësisë më e hollë dhe më e besueshme në botë në treg.
• Dizajn ekstra i hollë
• Efikasitet maksimal i hapësirës

Specifikat e produktit


• Karakteristikat e sigurisë së përdoruesit
• Besueshmëri dhe qëndrueshmëri e lartë
• Ndërrimi automatik nga sensori i afërsisë
• Mbështetje SW, SDK për menaxhimin në distancë të qendrës qendrore të sigurisë
• Procesi i thjeshtë dhe i thjeshtë i instalimit
Shkarko Datasheet

Sweeper-HG

Sweeper-HG është një version i veçantë i Sweeper me krahë xhami të lartë. Krahët e gjatë të qelqit të kësaj kthesë metalike rrisin sigurinë duke minimizuar rrezikun e ngjitjes së njerëzve mbi barrierë.

Specifikat e produktit


Dizajni i tij i veçantë lejon një kalim të gjerë deri në 900 mm, i cili mund të përdoret për njerëzit me nevoja të veçanta. Në të njëjtën kohë, të dy dimensionet (lartësia e krahëve dhe gjerësia e kalimit) të këtij rrotullimi të portës së shpejtësisë mund të përshtaten sipas nevojave të klientit.
• Sweeper-HG i pajisur me sensorë që mundëson zbulimin e degëve të pasme;
• Zgjidhje për aksesin e personave me aftësi të kufizuara dhe karrocave;
• Mund të integrohet me çdo lloj sistemi të kontrollit të aksesit;
Shkarko Datasheet

Turnstile Galaxy - M

Kombinon Twix funksional dhe Sweeper elegant. Qasja e rrotullës Galaxy M përbëhet nga xhami transparent i përshtatur nga çeliku me forcë të lartë. Xhami është i pajisur me tregues LED që ndryshon ngjyrën.

Specifikat e produktit


- Turnstile me trekëmbësh të motorizuar me dy drejtime me funksion paniku / rënie të shiritit;
- Integrimi me çdo lloj sistemi të kontrollit të aksesit dhe ID;
- Konsumi i ulët i energjisë;
- Funksioni i panikut / rënies së shiritit me rivendosje automatike;
- Pëshpëritje e qetë, funksionim me zhurmë të ulët;
- Gama e gjerë e aksesorëve;
- Disponueshmëria e një lidhjeje të baterisë rezervë;
Shkarko Datasheet
AlbaScan