Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Pajisje "Switch"

NSW2010-6T-POE-IN

Specifikat e produktit


Switch me 4 porta PoE
Shkarko datasheet

NSW2010-10T-POE-IN

Specifikat e produktit


Switch me 8 porta PoE
Shkarko datasheet

NSW2010-24T2GC-POE-IN

Specifikat e produktit


Switch me 24 porta PoE
Shkarko datasheet

Monitorë dhe Keyboard

MW3565-T Smart interactive display

Specifikat e produktit


* Ekran 65" ultra-HD
* Strehimi metalik, xham 4 mm AG kundër shkëlqimit dhe pamje ultra e hollë dhe ultra e ngushtë
* Teknologjia me prekje IR (Rreze Infrared), mbështet shkrimin e 20 pikave.
* Softuer i integruar i shkrimit Android me shënime me të gjitha kanalet
* Ndarja e ekranit me valë, i përshtatshëm për prezantim
* Sistemi i integruar Android dhe opsional me Modulin PC të Pluggable
Shkarko datasheet

MW3243-E

Specifikat e produktit


43 inch LED FHD monitor
270 / 5,000
Translation results
• Dizajni i kufirit ultra të ngushtë
• Ekran me ngjyra të vërteta
• Rezolucioni është deri në 1920×1080
• Pamje e gjerë e fushës: 178°(H)/ 178°(V)
• Dizajn specifik i menusë, i cili është i thjeshtë për t'u përdorur
Shkarko datasheet

Keyboard KB-1100

Specifikat e produktit


• Ekran LCD
• Kontrolli i levës katër-dimensionale
• Bazuar në rrjetin IP
• Mbështetni lejet e shumta të përdoruesve
• Mund të lidhet me NVR për të kontrolluar menunë NVR dhe funksionet PTZ
• Mund të lidhen pajisje të shumta
Shkarko datasheet
AlbaScan