Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme për Hoteleri dhe Spitale

Sistemet e thirrjes së infermierëve janë gjithnjë e më të zakonshme në shtëpitë e të moshuarve dhe objektet e kujdesit. Ndërkohë, hoteleria është një nga shtyllat më të forta të ekonomisë në Shqipëri, për shkak të turizmit të shtuar në vendin tonë vitet e fundit. Ne ofrojmë sisteme menaxhimi hotelesh dhe pajisje të ndryshme.

Sistemet e thirrjes së infermierëve

Sistemi i thirrjes së infermierëve IP

Specifikat e produktit


Sistemi është projektuar dhe prodhuar me qëllim që të sigurohet që personeli në spital, institucionet shëndetësore dhe shtëpitë e të moshuarve të informohet menjëherë për situatat emergjente. Në këtë mënyrë shkurton kohën e përgjigjes ndaj pacientëve dhe përgjigjen shpejt ndaj kërkesave të pacientit. Të gjitha thirrjet mund të monitorohen nëpërmjet programit të monitorimit të thirrjeve të infermierëve të instaluar në kompjuter në tavolinën e infermierëve ose të përcillen te telefonat e detajuar dhe pagerët celularë.
Shkarko Datasheet

Sistemi i thirrjes së infermierëve wired

Specifikat e produktit


Produktet per sistemin:

Ekrani i thirrjes së infermierit - Është njësia që mundëson që telefonatat e bëra nga butonat të monitorohen nga tavolinat e infermierëve. Njëkohësisht tregon thirrjen nga 5 adresa të ndryshme vizualisht dhe me zë. Çdo rresht tregues ka 7 segmente dhe 4 shifra.

Njësia e thirrjeve pranë shtratit - Është njësia që mundëson thirrjen e infermieres nga shtrati i pacientit. Ka butona thirrje dhe rivendosje.
Shkarko Datasheet

Sistemi i thirrjes se infermiereve wireless

Specifikat e produktit


Produktet per sistemin:

- Ekrani i thirrjes së infermierit
- Njësia e thirrjeve pranë shtratit
- Njësia e thirrjeve të celularit
- Njësia e tërheqjes së kordonit të thirrjes për WC/Banjë
- Llambë paralajmëruese
- Përsëritësi i sinjalit
- Pager
- Transmetues
Shkarko Datasheet

Sistemet e menaxhimit të hoteleve

R300 smart lock

Specifikat e produktit


Çdo pjesë e vetme e tabelës kryesore është marrë në konsideratë në mënyrë rigoroze për t'u siguruar që jetëgjatësia më e gjatë e bllokimit inteligjent dhe e qëndrueshme për t'u përdorur.

- Kontrolloni kyçin tuaj inteligjent Raizo R300 kudo, në çdo kohë me aplikacionin celular
- Hyrja pa çelës
- Gjurmë gishtash
- Numri PIN
- Kartë RFID
- Aplikacioni celular

R320 smart lock

Specifikat e produktit


Doreza e lirë mund të parandalojë zhbllokimin e dhunshëm nga dëmtimi i pjesëve të brendshme të kyçjes inteligjente.

Anti-bllokimi është më i përshtatshëm. Me dizajnin, përdoruesi duhet vetëm të ngrejë dorezën për të aktivizuar antibllokimin, i cili është i sigurt dhe kursen kohë dhe përpjekje.

Moduli i identifikimit të gjurmës së gishtit gjysmëpërçues, njeh vetëm gjurmën e gishtit të gjallë dhe ka siguri të lartë.

Hotel management solution

Specifikat e produktit


Mund të integrohet me softuerin e menaxhimit të bllokimit të dyerve të hotelit duke përdorur softuerin TThotel.

Transferoni të dhënat e kartave RFID duke përdorur koduesin e kartës së çelësit të hotelit.

Operatorët e hotelit mund të ofrojnë 2 mënyra për të ftuarit për të kontrolluar dhomat e tyre ose përmes kartës RFID ose fjalëkalimit.

Siguroni një alternativë për mysafirin me check-in pa kontakt dhe hyrje me çelës dixhital në dhomë.
AlbaScan