Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

IoT - Internet of Things

Në terma më të thjeshtë, IoT, i cili mund të përkufizohet si “gjithçka në internet”, është një tërësi sistemesh në të cilat pajisjet e lidhura japin komandat e tyre si rezultat i shkëmbimit të të dhënave me sensor, pa kërkuar ndërveprim njerëzor.

WiFi PIR MotionSensor

Specifikat e produktit


- Njoftimi i aplikacionit celular
- Nëpërmjet aplikacionit celular për të zotëruar situatën e sigurisë në shtëpi, mund të udhëtoni vërtet pa shqetësime
- Këndi i monitorimit 128 gradë
- Lidhja inteligjente me pajisjet inteligjente, si çelësi inteligjent për të ndezur dritën nëse dikush kalon, ose me kamerën e sigurisë për të parë ekranin e monitorimit në kohë reale përmes APP-së celulare.
- Zbulimi i distancës: 10 m

WiFi Smoke detector

Specifikat e produktit


- Dizajn kompakt dhe funksional
- Njoftimi ne celular per cdo rast
- Ndjeshmeri e larte ne zbulimin e tymit
- Mbrojtje e pandërprerë 24/7, jetëgjatësi 3 vjet

Wifi water leak detector

Specifikat e produktit


- Zbulimi i rrjedhjeve
- Përkujtues i nivelit te ulet te baterise
- Lidhje inteligjente
- Konsumi i ulët i energjisë
- Zbulim i ndjeshëm dhe alarm në kohë
- Kontrolli i aplikacionit të telefonit

Smart Gas detector

Specifikat e produktit


- Zbulimi i saktë
- Alarmi i shumëfishtë
- Lidhje inteligjente
- Konsumi i ulët i energjisë
- Zbulim i ndjeshëm i përqendrimit në gazin e djegshëm për të shmangur rrezikun e mundshëm
- Zbulon, mendon dhe ju njofton menjëherë - Monitorim në distancë nëpërmjet telefonit inteligjent
- Dizajn i papërshkueshëm nga zjarri, i qëndrueshëm dhe i sigurt

Smart door & window sensor

Specifikat e produktit


- Monitoroni statusin e derës/dritares në kohë reale
- Dritat ndizen kur hapni derën
- Njoftohuni nëse fëmijët hyjnë në zona jashtë kufijve, ose nëse dikush depërton në mënyrë të papritur

Temperature & humidity center

Specifikat e produktit


- Monitorimi në kohë reale
- Mat lagështinë dhe temperaturën për të siguruar lexime të përditësuara dhe të sakta në ekranin LCS dhe aplikacionin e telefonit
- Lidhni sensorin me pajisjet shtëpiake për të rregulluar mjedisin sipas zbulimit, si p.sh. hapni automatikisht kondicionerin kur zbulon se temperatura është e lartë në dhomën e ndenjes
AlbaScan