Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Kamera "Fish Eye"

Kamerat e sigurisë Fisheye, të njohura për lentet e tyre me kënd ultra të gjerë, janë të afta të ofrojnë survejim video me kënde dinamike shikimi, duke përfshirë panoramike 180 gradë dhe 360 gradë. kamerat fisheye reduktojne pikat e verbra të mundshme me aftësinë për të krijuar pamje të ndara në drejtime të ndryshme për të rritur mbulimin pa pasur nevojë të instaloni kamera shtesë.

IPC815SB-ADF14K-I0

Kamera panoramike fisheye 360 grade.

Specifikat e produktit


- Kamera panoramike fisheye 360 grade me rezolucion 5MP
- Me dy mikrofone te integruar, duke suportuar detektimin e zhurmave ne distanca te largeta
- Suporton micro sd card 256GB
Shkarko Datasheet

IPC868ER-VF18-B

Kamera panoramike me imazhe 360 grade pa shtremberim.

Specifikat e produktit


- Kamera panoramike ofron imazhe 360 grade pa shtremberim
- Me rezolucion 4K Ultra HD
- Rezistente ndaj goditjeve
- Mikrofon i integruar dhe altoparlant, duke suportuar komunikimin e dyaneshem
- Ne perputhje me profilet ONVIF
Shkarko Datasheet

IPC8542ER5-DUG

Kamera panoramike me imazhe 180 gradë pa shtrembërim.

Specifikat e produktit


- Kamera panoramike ofron imazhe 180 gradë pa shtrembërim, me rezolucion të lartë 4K.
- Gjenerata e peste e teknologjise Infrared, deri ne 50m distance.
- Performance e larte me ndricim super te ulet
- Kamera ne perputhje me disa profile ONVIF
Shkarko Datasheet

Kamera "Face Detection"

Detektimi i fytyres, eshte nje funksion inteligjent qe perdoret ne fushen e kamerave te sigurise, per te zbuluar nese nje fytyre eshte shfaqur gjate survejimit.

IPC268EA-DZK

Kamera e jashtme IP, me teknologjine lighthunter.

Specifikat e produktit


- Kamera e jashtme IP, me teknologjine inteligjente lighthunter
- Rezolucioni 8MP
- Teknologji smart IR, deri ne 100m distance
- Micro SD, deri ne 356GB
- Mbrojtje kunder vandale
Shkarko Datasheet

IPC3235SA-DZK

Kamera e brendshme IP, me teknologjine lighthunter.

Specifikat e produktit


- Me rezolucion 5MP
- Teknologji smart IR, deri ne 50m
- Me mikrofon dhe altoparlant te integruar
- Me micro SD, me hapesire 256GB
- Mbrojtje kunder vandale
Shkarko Datasheet

IPC3738SE-ADZK-I0

Kamera dome 8MP me teknologjine e fundit Lighthunter

Specifikat e produktit


- Kamera dome 8MP me teknologjine e fundit Lighthunter
- Distanca IR 40m

LightHunter është një teknologji inovative që jep ngjyra të gjalla, shkëlqim të përshtatshëm dhe imazhe jashtëzakonisht të qarta në dritë ultra të ulët. Ai përmirëson ndjeshëm ndriçimin e imazhit me dizajnin F1.2 Large Iris dhe sensorin BSI.
Shkarko Datasheet

Kamera "Vandal Proof"

Kamerat rezistente ndaj vandalëve janë projektuar të jenë të forta në mënyrë që të vazhdojnë të punojnë kur i nënshtrohen trajtimit të ashpër. Kamerat më të mira rezistente ndaj vandalëve do t’i rezistojnë goditjeve të drejtpërdrejta në kapakët e tyre dhe kapakët e lenteve pa u thyer dhe pa ndërprerë videon.

IPC2222EBR5-HDUPF40(60)

Kamera e jashtme IP me teknologji lighthunter.

Specifikat e produktit


- Rezolucioni 2MP
- Smart IR, deri ne distance 50m
- Rezistente ndaj vandaleve
- Lente 4 ose 6mm
- Shpejtesia e frame 60fps
Shkarko Datasheet

IPC314SB-ADF28K-M12-I0

Mini Kamera e brendshme IP me teknologjine lighthunter.

Specifikat e produktit


- Mini Kamera e brendshme IP me teknologjine lighthunter
- Rezolucion 4MP
- Teknologjia lighthunter
- Mikrofon te integruar
- Suporton micro sd card deri ne 256GB
Shkarko Datasheet

IPC3634SB-ADZK-I0

Kamera e brendshme IP me teknologjine lighthunter.

Specifikat e produktit


- Rezolucioni 4MP
- Mikrofon te integruar
- Smart IR deri e 40m distance
- Suporton Micro SD card deri ne 256GB
- Rezistente ndaj vandaleve
Shkarko Datasheet
AlbaScan