Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Kamera "PTZ"

Uniview ofron një përzgjedhje të pasur të kamerave PTZ për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientëve.
Për të gjurmuar objektivin në lëvizje dhe për ta mbajtur atë në skenë gjatë gjithë kohës, kamera PTZ duhet të kontrollojë me saktësi veprimet e pan/animit/zmadhimit. Pasi të aktivizohet një zbulim, kamera mund të zmadhohet dhe më pas të gjurmojë objektivin automatikisht. Përveç kësaj, Sistemi i Pozicionimit është zgjedhja perfekte për monitorimin e zonave të mëdha të hapura si siguria e kufirit, porti dhe projekti i monitorimit të qytetit, falë qëndrueshmërisë dhe stabilitetit të tij të fortë.

IPC6852ER-X45-VF

Kamera PTZ Dome e rrjetit 2MP 45X Lighthunter IR.

Specifikat e produktit


• Imazh me cilësi të lartë me sensor CMOS 2MP,1/1.8''
• 1920*1080@60fps në transmetimin kryesor
• Zmadhimi optik 45X
• Teknologjia Lighthunter siguron cilësi ultra të lartë imazhi në mjedis me ndriçim të ulët
• IR inteligjente, deri në 250 m (820 ft) distancë IR
• Alarmi 7 brenda dhe 2 jashtë, Audio 1 brenda dhe 1 jashtë
Shkarko Datasheet

IPC6658SR-X25-VF

Kamera PTZ Dome e rrjetit 8MP 25x Lighthunter.

Specifikat e produktit


• Imazh me cilësi të lartë me sensor CMOS 8MP,1/1.8''
• 3840*2160@30fps në transmetimin kryesor
• Zmadhimi optik 25X
• Teknologjia Lighthunter siguron cilësi ultra të lartë imazhi në mjedis me ndriçim të ulët
• IR inteligjente, deri në 200 m (656 ft) distancë IR
• Alarmi 2 brenda dhe 1 jashtë, Audio 1 brenda dhe 1 jashtë
Shkarko Datasheet

IPC6415SR-X5UPW-VG

Kamera e brendshme 5MP WDR Starlight IR MiniPTZ.

Specifikat e produktit


• Imazh me cilësi të lartë me sensor CMOS 5MP,1/2,7''
• Zmadhimi optik 5X lejon shikimin më të afërt të subjekteve
• Teknologjia LightHunter siguron cilësi ultra të lartë imazhi në mjedis me ndriçim të ulët
• Deri në 120 dB WDR optike (gamë e gjerë dinamike)
• Lidhje Wi-Fi dhe instalim i lehtë
• Mikrofoni dhe altoparlanti i integruar, mbështet audion e dyanshme
• Alarmi 1 brenda dhe 1 jashtë
• IR inteligjente, deri në 30 m (98 ft) distancë IR
Shkarko Datasheet
AlbaScan