Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Kamerat dhe regjistruesit IP që priten të dalin së shpejti

Si ju ndihmojnë kamerat e sigurisë në mbrojtjen e biznesit tuaj_ (1)

Kamerat dhe regjistruesit e ardhshëm “All-In-One” janë mjete të shumëllojshme për mundësimin e sigurisë, duke treguar pajtueshmëri në të gjithë standardet analoge ose IP për kamerat dhe në të dy standardet analoge dhe IP për regjistruesit, duke ofruar një mori përditësimesh për t’u përshtatur me të gjitha kërkesat e bizneseve.

Tani, nuk do të keni më zgjedhje të limituara kur të doni të ndryshoni sistemin e sigurisë suaj, apo të jeni të detyruar të mbani sistemin standard, por do të mund të ndryshoni sistemin aktual që keni. Me produktet All-In-One, ju mund të zgjeroni sistemin tuaj me video IP, duke mbajtur ende konfigurimin ekzistues analog. Përfitimet që vijnë me këto produkte janë:

1) Shpenzime më të ulëta për instalimin dhe përditësimet.

2) Lidhja ideale e çmimit dhe funksionalitetit për bizneset.

3) Kursen kohë gjatë instalimit.

4) Prezanton rrugë të qarta për zgjerimet ose përmirësimet e ardhshme.

5) Ofrohet një softuer i centralizuar dhe aplikacione celulari për kontroll të shpejtë.

6) Siguron që ju të keni mundësi të përdorni tiparet dhe funksionalitetet më të fundit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
AlbaScan