Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Network Video Recorder "NVR"

UNV NVR përfshin seritë Easy, Prime dhe Pro, të cilat mund të përshtaten për skenarë të ndryshëm aplikimi.
Me përdorshmëri, besueshmëri dhe aftësi të shkëlqyera, seria Easy ofron një zgjedhje të mrekullueshme për tregun e shpërndarjes/shitjes me pakicë;

E pajisur me shumë funksione praktike dhe aftësi të fuqishme dekodimi, seria Prime përshtatet mirë me projektet dhe fuqizon tregun SMB; 
Me kapacitet, funksion dhe zgjerim mjaft të madh, seritë Pro ofrojnë nivelin më të lartë të performancës për tregun vertikal.

NVR516-64/128

HDD RAID NVR me 16 kanal 64/128.

Specifikat e produktit


• Mbështet formatet video Ultra 265/H.265/H.264
• Hyrja me 64/128 kanale
• Regjistrim me rezolucion deri në 12 Megapiksel
• 16 SATA HDD, deri në 10 TB për çdo HDD, Hot-Swap
• Teknologjia ANR për të rritur besueshmërinë e ruajtjes kur rrjeti shkëputet
• Mbështet cloud upgrade
Shkarko Datasheet

NVR304-X Series

Teknologjia ANR për të rritur besueshmërinë e ruajtjes kur rrjeti shkëputet

Specifikat e produktit


• Mbështet formatet video Ultra 265/H.265/H.264
• Hyrja me 16/32 kanale
• Kamerat IP të palëve të treta të mbështetura me përputhshmërinë ONVIF: Profili S, Profili G, Profili T
• Mbështet HDMI 2-ch, VGA 1-ch.HDMI1 dhe HDMI2 deri në rezolucion 4K (3840x2160)
• Ofrohen dalje të pavarura HDMI1, HDMI2, VGA
• Regjistrim me rezolucion deri në 12 Megapiksel
• 4 SATA HDD, deri në 10 TB për çdo HDD
• Mbështet cloud upgrade
Shkarko Datasheet

NVR301-X Series

1 SATA HDD deri në 6 TB

Specifikat e produktit


• Mbështet formatet video Ultra 265/H.265/H.264
• Hyrja me 4/8/16 kanale
• Kamerat IP të palëve të treta të mbështetura me përputhshmërinë ONVIF: Profili S, Profili G, Profili T
• Mbështetje HDMI 1-ch, VGA 1-ch
• Dalje e njëkohshme HDMI dhe VGA
• Regjistrim me rezolucion deri në 4K
• Mbështet cloud upgrade
Shkarko Datasheet
AlbaScan