Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Zjarri & Alarmi

Lajmërim në kohë reale për çdo emergjencë, ofrohet me anë të sistemit të alarmit. Merr njoftim me mesazh ose me aplikacion. Sistemi mund të jetë wired apo wireless.

Wired apo wireless nuk ka rëndësi, siguria juaj merr përparësi!

Sensorë/Alarme

Paneli i Alarmit të Zjarrit EDS

Specifikat e produktit


- 2/4/8/12/16 zona
- Treguesit LED për alarmin, defektin, defektin e zërit, defektin e sistemit, çaktivizimin, furnizimin dhe baterinë
- 20 lidhje detektorësh për zonë - Dalje me dy rele / dalje me dy tinguj
- Start/Stop Sounder, Reset, Hesht butonat Buzzer
- Opsioni i vonesës së zërit
- Çaktivizo veçorinë për Zone dhe Sounder
- Kontrolloni me fjalëkalim ose çelës
- Mikroprocesor i kontrolluar
Shkarko datasheet

Sensor Tymi EDS

Specifikat e produktit


- Treguesi i dyfishtë LED i dukshëm 360 gradë
- LED tregues i drejtpërdrejtë
- Zbulimi optik
- Algoritmi i zgjuar
- Mikroprocesor i kontrolluar
- Baza e kyçur
- Jep njoftim gjatë nëse detektori hiqet nga baza
- Gama e tensionit të furnizimit është 20 – 29 V DC
Shkarko datasheet

Manual Call Point

Specifikat e produktit


Pika e thirrjes manuale. Projektuar në mënyrë inovative për verifikim në rast zjarri dhe urgjence duke shtypur butonin për të aktivizuar paralajmërimin zanor.
Shkarko datasheet

Sirena

Specifikat e produktit


ESounders janë krijuar për të dhënë paralajmërim vizual dhe zanor në rast zjarri. Zjarrfikësit tanë të jashtëm dhe të brendshëm kanë miratime EN 54 nga BSI. Tingujt tanë të shpëtimit të jetës ju mbron nga zjarri me paralajmërim të hershëm.
Shkarko datasheet

Sensor nxehtësie

Specifikat e produktit


- Treguesi i dyfishtë LED 360°
- Përdorimi i brendshëm
- Ngjyra e mbulesës është e bardhë
- Mbulesa mbrojtëse
- 20-30 VDC
- Standardi EN54-5:2000+A1:2002
- E përputhshme me të gjitha panelet konvencionale të alarmit të zjarrit
- Opsionale: Lidhja LED në distancë
Shkarko datasheet

Sensor flake

Specifikat e produktit


- 4 kohëmatës të ndryshëm zbulimi
- Treguesi LED Tingulli i alarmit (opsionale)
- LED memorie alarmi
- Zbulimi në një distancë prej 10 metrash
- Gama e tensionit të furnizimit 10 - 30 V DC

Mbrojtje Perimetrale

HSF ACTIVA

Specifikat e produktit


HSF Activa™ është zhvilluar për aplikacione të nivelit të lartë si siguria e kufijve dhe e aeroportit, HSF Activa™ është një gardh me siguri të lartë që kombinon elasticitet të lartë, zbulimin e pikave dhe një dizajn unik që e bën të pamundur ngjitjen me duar të zhveshura. Për më tepër, HSF Activa™ është projektuar për të fshehur çdo komponent elektronik dhe kabllo të nevojshme për aktivizimin e tij në rast të një tentative depërtimi duke e bërë atë plotësisht të papërshkueshëm nga vandalizmi dhe ngacmimi.
Shkarko datasheet

Absolute PRO

Specifikat e produktit


Kombinon dy drejtime unike dixhitale me rreze IR të sinkronizimit optik dhe teknologjitë e mikrovalës brenda një njësie. Me rreze deri në 200 m mbulim midis njësisë së transmetuesit dhe marrësit për zona me rrezik të lartë të vendosura në mjedise kritike ku teknologjitë konvencionale nuk arrijnë të ofrojnë funksionet e duhura, ABSOLUTE PRO™ është barriera unike aktive në gjendje të mbajë siç duhet një siguri të lartë shkallë gjatë mjegullës së dendur, shiut të dendur, reshjeve të forta të borës dhe stuhive të rërës.
Shkarko datasheet

Mbrojtje Perimetrale "Sicurit"

Specifikat e produktit


Zgjidhje për mbrojtje të saktë dhe efektive rrethuese, veçanërisht për impiantet industriale, aeroportet dhe bazat ushtarake. Funksionaliteti unik i "Differential Logic" redukton alarmet e rreme të shkaktuara nga shiu i madh, erërat e forta dhe bresheri. Është projektuar për të mbrojtur vendet në shkallë të mesme, pasi me vetëm 1 njësi kontrolli dhe 2 kontrollues të lidhur linja është në gjendje të monitorojë deri në 3 km perimetër. Deri në 500 detektorë për një kontrollues të një linje - kjo lejon sigurimin e perimetrit lehtësisht deri në 1500 m.
Shkarko datasheet

SISMA CA

Specifikat e produktit


Është një sistem zbulimi i padukshëm i ndërhyrjeve për dysheme të jashtme me themele betoni. Ai përdor sensorë të posaçëm presioni që zbulojnë një person që ecën ose qëndron në zonën e mbrojtur. Sensorët rezultojnë të jenë plotësisht të padukshëm dhe nuk mund të sabotohen. SISMA CA mbron në mënyrë diskrete të gjitha zonat me dysheme përpara dyerve dhe dritareve, duke zbuluar një ngjarje ndërhyrjeje përpara se ndërhyrës të hyjë në ndërtesën e mbrojtur. Mund të përdoret gjithashtu për të mbrojtur tarracat, rrugët me makinë dhe vendkalimet.
Shkarko datasheet

Torsus Line

Specifikat e produktit


Sistemet TORSUS mund të instalohen në lloje të ndryshme të gardheve apo të grilave. Sensorët janë të fiksuar në bazën e shtyllave mbajtëse, përgjatë gardhit të brendshëm; në disa raste, mund të instalohen edhe brenda shtyllave, duke u bërë plotësisht të padukshme. TORSUS përbëhet nga sensorë të veçantë, të cilët perceptojnë përkuljet dhe përdredhjet e shtyllave mbajtëse gjatë një përpjekjeje ndërhyrjeje. Forma e veçantë e sensorit mund të zbulojë veprimet e kryera pa shkaktuar goditje, dridhje ose zhurma.
Shkarko datasheet

Xensity

Specifikat e produktit


XENSITY është një sistem zbulimi i ndërhyrjeve i cili përdor sensorë sizmikë të aftë për të perceptuar sulmet e jashtme në rastet kur agresori mundohet për të, hapur, vjedhur, prerë, shpuar dhe thyer përmes përpjekjeve ndaj strukturës së mbrojtur. Versioni i fundit i detektorëve për dyer, dritare dhe mure përdor teknologjinë e re DEA Data Fusion (DSF). Sensorët janë të fiksuar në dyer, dritare, sipërfaqe me xham, hekura, mure dhe kasaforta. Ky detektor i specializuar është i disponueshëm për çdo lloj strukture.
Shkarko datasheet
AlbaScan