Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Alarmi & Zjarri

“Fire Detection and Alarm Systems” janë sisteme të ndërtuara me qëllim mbrojtjen dhe parandalim e rasteve emergjente si zjarri ose ndërhyrje të pa autorizuara në zona ose ambiente të kufizuara duke dërguar sinjale të posaçme (SMS, Email, Alarm Akustik) tek personat përgjegjës.

Sisteme Anti-Zjarr Shkarko
Desigo® Fire Safety – intelligent detectors for complete safety Specifikimet
FC2005 Fire Control Panel – a cost effective solution for small applications Specifikimet
AlbaScan