Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Anti Drone

Përdorimi i droneve si nje mjet i avancuar i zhvillimit të teknologjisë rrit nevojën për tu kujdesur që përdorimi i tyre të mos jetë nje faktor kërcënues për sigurinë e njeriut. 

Perdorimi i teknologjisë antidrone është shembull i qartë i domosdoshmërisë për të ofruar mbrojtje efektive për institucionet, ambientet e hapura dhe sipërfaqet e mëdha.

Jammer Omni-direksional

Jammer omnidireksional bllokon lidhjen e komunikimit midis dronit dhe telekomandimit duke ndërprerë marrjen e sinjaleve të navigimit satelitor nga droni.

Specifikat e produktit


E veçuar me mbulim të plotë bllokimi 360 gradë në kohë reale, bllokuesi gjithëdrejtues mbështet mbrojtje afatgjatë dhe garanci ekstreme të nivelit të lartë të sigurisë.

Low Altitude Surveillance Radar

Radari i mbikqyrjes në lartësi të ulët është një radar 3D i vëzhgimit të hapësirës që synon një zonë të mbulimit të vogël, të gjithanshëm dhe të lartë në lartësi të ulët.

Specifikat e produktit


Ai është krijuar kryesisht për zbulimin dhe gjurmimin në kohë reale të mjetit ajror, njeriut tokësor dhe objektivit të automjetit.

Kamera e Integruar PTZ

Kamera e integruar PTZ Jammer përbëhet kryesisht nga bllokuesi, tabela e saj rrotulluese dhe njësia elektro-optike, e cila përdoret për bllokimin e dronëve dhe mjekësinë ligjore.

Specifikat e produktit


Interferenca Multi-Band -> Përdoruesit mund të vendosin frekuencën që dëshirojnë të shuntojnë (900M, 1.5G, 2.4G, 5.8G)
AlbaScan