Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Automatizimi

Në sistemet tona të automatizimit kemi një gamë të gjerë të sistemeve inteligjente të parkimit të zbatueshme për çdo lloj hapësire ku ka nevojë për rregullim. Portat Automatike janë një zgjidhje perfekte për kontrollin e hyrjes dhe daljes nga zonat publike dhe private, nga parkingjet e vogla e deri te ato të mëdha.

Sistem Menaxhimi Rradhe

Specifikat e produktit


Ndihmon në maksimizimin e rehatisë së klientit duke eliminuar kontaktin e panevojshëm njerëzor, i cili humb shumë kohë. Mund të instalohet në spitale, klinika mjekësh, banka, noterë, agjenci qeveritare ose në çdo institucion tjetër. Sistemi i thirrjeve në radhë Digimat ju jep një numër të pakufizuar radhësh dhe transaksionesh. Gjithashtu ju lejon të keni mbi 50 operatorë në një sistem të vetëm. Sistemi menaxhohet si nga softueri ashtu edhe nga panelet e kontrollit fizik.
Shkarko Datasheet

Sisteme Inteligjente Parkimi

Specifikat e produktit


Me dizajnin modern, barriera e fuqishme dhe mbrojtëse prej çeliku të veshur me pluhur dhe e projektuar për të qenë rezistente ndaj të gjitha kushteve të motit. Ofron besueshmëri afatgjatë, funksionim efikas dhe qëndrueshmëri. Një gamë e gjerë e gjatësisë së krahëve të barrierave e bën portën penguese Parklio™ të zbatueshme për çdo lloj hapësire ku ka nevojë për rregullim. Portat Automatic Parklio™ janë një zgjidhje perfekte për kontrollin e hyrjes dhe daljes nga zonat publike dhe private, nga parkingjet e vogla e deri te ato të mëdha.
Shkarko Datasheet

Smart Parking Barrier

Specifikat e produktit


Parklio™ Parking Barrier është një pengesë parkimi e kontrolluar nga smartphone që mbron hapësirën e parkimit nga përdorimi i paautorizuar, ndërkohë që siguron kontroll të besueshëm dhe menaxhim efikas të parkimit. Krahasuar me barrierat tradicionale të parkimit, ai ofron shumë karakteristika dhe mundësi novatore, duke përfshirë automatizimin.
Shkarko Datasheet
AlbaScan