Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Inteligjente dhe Automatizimi

Rradha e pritjes së njerëzve është një ndër problemet më shqetësuese në sportelet dhe recepsionet e institucioneve e korporatave të ndryshme, si për institucionin, ashtu dhe për klientët.
Zgjidhja “Queue management” përdoret për organizimin e rradhës dhe kohës së pritjes në të gjitha këto ambiente.

  • Ekran touch screen me rezolucion të lartë
  • Mundesi organizimi e personalizimi i menusë
  • Krijimi i raporteve të transaksioneve
  • Personalizim i ekranit dhe tekstit të afishuar
    Video ose mesazhe në ekran gjatë kohës së pritjes

 Ky sistem eleminon bllokimet dhe menaxhon rradhën e klientëve gjatë gjithë orarit të punës dhe përdoret në:
   – Spitale.
   – Zyra postare.
   – Bashki.
   – Klinika.
   – Banka, etj.

Katalogu Queue Management

AlbaScan