Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Kamerash IP (CCTV)

Albascan është distributor ekskluziv për produktet Uniview në Shqipëri dhe Kosovë, më poshtë do të gjeni një permbledhje mbi prodhuesinë në fjalë:

 

Uniview është një kompani e krijuar nga Huawei & 3COM dhe sot është një nga 4 kompanitë më të mëdha në shitjen e kamerave në botë.

Sot, Uniview mbron më shumë se 580 qytete në sajë të teknologjisë smart, mbi 380 korporata ndërkombëtare, rreth 615 universitete dhe kolegje e mbi 45 aeroporte në të gjithë botën.

Është e para kompani e çertifikuar me rregulloren më të re të Europes GDPR!

GDPR (General Data Protection Regulation)
Çertifikata kujdeset për mbrojtjen e të dhënave personale dhe privacise për të gjithë përdoruesit e këtyre sistemeve në gjithë zonën e Europes. Gjithashtu kryen edhe adresimin e të dhënave personale jashtë zonës së BE dhe ZEE.

  • 142 shtete dhe 652 qytete nuk mund të gabojnë në zgjidhjet e sistemeve të survejimit Uniview. Këto qytete kanë përdorur kamerat sigurisë jo vetëm për mbrojtje por edhe për menaxhimin e trafikut.
  • Sektori i transportit gjithashtu ka zgjedhur produktet profesionale në më shumë se 40 aeroporte, 80 linja metroje dhe 220 autostrada. Sisteme inteligjente për të analizuar trafikun, shkeljet e kodit rrugor, identifikimin e targave dhe më gjerë.
  • Në lidhje me godinat, komplekset dhe kampuset, Uniview është prezente ne më shumë se 615 të tilla duke ofruar survejim 24/7 në një platformë të vetme integrimi.
  • Mbi 200 fabrika industriale dhe 200 institucione spitalore kanë zgjedhur për mbrojtjen, automatizimin dhe menaxhimin e ambienteve, kamerat e sigurisë Uniview.
  • Produktet #Uniview vijnë me teknologjinë e integruar U + H. 265 duke reduktuar në mënyrë drastike koston e instalimit dhe koston e nevojshme për memorien e NVR. Minimizon deri në 95% trafikun e krijuar gjatë transmetimit të kamerës dhe kapacitetit ruajtës duke pasur zero ndikim tek cilësia e filmimeve.

Këto sisteme ofrojnë zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja, duke mbajtur koston e ulët. Një problem i zakonshëm që haset nga instaluesit gjatë montimit të kamerave IP, është kufizimi i gjatësisë së kabllit. Përdorimi i NVR PoE+ të Uniview mund të arrijë deri në 300 metra largësi duke marrë të gjitha përfitimet që ofron PoE.

AlbaScan