Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Kamerash IP

Uniview është një prej kompanive lider në botë fushën e survejimit.

Linja e produkteve Uniview është tërësisht IP duke përfshirë NVR, Enkoder, Dekoder, Software Klienti dhe Aplikacion. Kamerat UNV tashmë gjenden kudo, si në ndërtim, njësi tregtare, edukim, survejim në qytete dhe jo vetëm. Qëllimi është ndërtimi i një bote më të sigurt duke sjellë produkte profesionale, të besueshme në kohë dhe shërbime inovative.

Kamera IP

Kamerat tona janë të cilësisë më të lartë. Tek ne gjeni tipe të ndryshme kamerash, nga ato më të thjeshtat e deri tek kamerat më inteligjente të zgjidhin problematikat e biznesit tuaj. 

Kamera PTZ

Uniview ka një katalog të pasur të kamerave PTZ nduke ardhur në ndihmë kërkesave të klientëve. Kamerat tona mund ti afroni, ti largoni apo ti lëvizni majtas-djathtas nëpërmjet një sistemi pozicionimi gati perfekt.

Network Video Recorder (NVR)

NVR-të e Uniview përdorin teknologjinë më të fundit për të ruajtur videot e regjistruara deri në 60 ditë (më shumë se çdo NVR tjetër në treg), nëpërmjet formatit më të ri të kompresimit video  Ultra 265.

Aksesorë

Me UniView jeni të sigurt në të gjithë gamën e produkteve. Këtu bëjnë pjesë edhe aksesorët si: switch-et, monitorët, apo tastierat e kamerave. 

Shkarko katalogun e plotë të produkteve

AlbaScan