Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Sensorësh për Mbrojtje Perimetrale

Këto sisteme janë të specializuara me Sensorë dhe RadioLink për mbrojtje dhe sinjalizim perimetral dhe ndahen në dy kategori:
 
“Fence Mounted Intrusion Detection” janë sisteme të projektuara specifikisht për mbrojtjen e gardheve ose zona të rrethuara me anën e një kablli koaksial i cili sinjalizon dhe zbulon lëvizjet ose çdo tentativë për prerjen, kapërcimin ose shkundjen e tyre me qëllim depërtimin në zonën e ndaluar.
 
“Wireless Gate Sensor” eleminon nevojën e kabllit duke përdorur pajisje inovative me akselerometër të cilat zbulojnë të gjitha ndërhyrjet e mundshme për të hapur, prerë apo kapërcyer një derë të lëvizshme apo të gjithë gjatësinë e gardhit.

 

FlexZone®

Locating fence-mounted intrusion detection sensor

FlexZone is a cable-based fence-mounted system that detects and locates any attempt to cut, climb or otherwise break through the fence. FlexZone adapts to a wide variety of fence types and is ideal for sites of all sizes.

UltraWave™

Microwave intrusion detection system

UltraWave is a fully digital bi-static microwave sensor that creates an invisible field of energy between a transmitter (Tx) and receiver (Rx). When an intruder enters the field, an alarm is generated.

AlbaScan