Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sisteme Skanimi me Rreze X

X-Ray Screening – Arrijnë të depërtojnë në çanta, bagazhe, thasë, duke zbuluar lëndë organike, inorganike, eksplozive, narkotike ose objekte të ndaluara që në pikat hyrëse të një ndërtese.

HI-SCAN 6040C

Është projektuar për të kontrolluar çanta dhe objekte të tjera për sende të ndaluara dhe të rrezikshme në hyrje të ndërtesave.

Specifikat e produktit


• Projektuar për përdorim në hyrje të ndërtesave
• Besueshmëri e lartë
• Cilësia më e mirë e imazhit në klasë
• Lehtë për t'u përdorur
• Elektronikë dhe softuer të përmirësuar
• Përdor Softuerin dhe Hardware HiTrax të gjeneratës së ardhshme
Shkarko datasheet

HI-SCAN 6040i

Është sistemi më i suksesshëm i inspektimit me rreze X në klasën e tij, me më shumë se 12,000 instalime në mbarë botën.

Specifikat e produktit


• Një nga sistemet më të shitura në mbarë botën
• Lehtë për t'u përdorur
• Gjenerator i fuqishëm 140 kV për depërtim të çelikut deri në 31 mm
• Integrohet me dizajnet e pikave të kontrollit iLane
Shkarko datasheet

HI-SCAN 100100V

Është një sistem kompakt kontrolli sigurie
me rreze X me dimensione tuneli
100 cm me 100 cm.

Specifikat e produktit


• Sistemi universal me rreze X për shumëllojshmërinë më të madhe të dimensioneve të artikujve
• Prezantim i shkëlqyer i imazhit falë gjeometrisë optimale me rreze X
• Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit falë elektronikës HiTraX
• Gjenerimi i imazherëve me revole të poshtme
• Zbulueshmëria e telit AWG 38
• Teknologji e re HI-MAT Plus për diskriminim më të mirë të materialit
Shkarko datasheet

HI-PE Plus

Detektori metalik me shumë zona HI-PE Plus siguron zbulim të saktë të të gjitha metaleve, në përputhje të plotë me standardet më të fundit të sigurisë dhe imunitet të jashtëzakonshëm ndaj ndërhyrjeve të jashtme.

Specifikat e produktit


- Zbulimi i saktë i të gjitha sendeve të kërcënimit metalik
- Aftësia për të zbuluar gamën e plotë të kërcënimeve me armë metalike edhe brenda zgavrave të trupit
- 60 zona lokalizimi: 20 vertikale; 3 anësore - Teknologjia Met-Identity për identifikimin e përbërjes së kërcënimit
- Strukturë e qëndrueshme.
- I papërshkueshëm nga uji / i papërshkueshëm nga pluhuri: Vlerësimi IP i pajtueshëm me IP66
Shkarko datasheet

PMD2 Plus Elliptic®

Ky është një model zonal me linja moderne, elegante dhe mund të futet në mjediset më prestigjioze me ndikimin minimal vizual. PMD2 Plus Elliptic rekomandohet gjithashtu për përdorim portativ në instalime të përkohshme.

Specifikat e produktit


- Deri në 50 programe sigurie të integruara.
- Deri në 30 standarde ndërkombëtare
- Deri në 20 nivele të personalizueshme
- Zbulimi i të gjitha sendeve të kërcënimit metalik
- Aftësia për të zbuluar gamën e plotë të kërcënimeve me armë metalike edhe brenda zgavrave të trupit
- Analizë e shpejtë dhe e saktë e të gjitha pjesëve të trupit të njerëzve në tranzit, nga niveli i këpucëve deri tek traversa
Shkarko datasheet

PD240

PD240 është një detektor metalik i mbajtur me dorë që kombinon besueshmërinë dhe ergonominë e lartë me veçoritë e avancuara të zbulimit dhe sinjalizimit të operatorit me ndjeshmëri efektive ndaj të gjitha metaleve.

Specifikat e produktit


- Ndjeshmëria e programueshme
- Gama e gjatë e zbulimit
- Koha e zgjatur e funksionimit të vazhdueshëm
- Bateritë e rikarikueshme me jetëgjatësi të integruara janë energji të rinovueshme dhe eliminojnë koston e funksionimit të baterive alkaline
- Karikues i shpejtë dhe i besueshëm i baterisë i integruar: nuk ka nevojë për heqjen e baterive
- Funksionet e operatorit mund të jenë standarde ose të personalizohen nga përdoruesi përmes lidhjes GUI të PC dhe USB
Shkarko datasheet

UVIScan RD

UVIScan RD është një sistem i lëvizshëm, me vendosje të shpejtë nën sistemin e inspektimit të automjeteve (UVIS), ideal për t'u përdorur si pikë kontrolli të përkohshëm nga forcat ushtarake dhe/ose (të veçanta) të policisë.

Specifikat e produktit


• Mund të skanojë lloje të ndryshme makinash; limuzina, furgona dhe kamionë të vegjël;
• Ofron një imazh të plotë, të palëvizshëm të pjesës së poshtme të automjetit;
• Imazhe të qarta kristal, me rezolucion të paktën 4 Megapiksel;
• Inspektimi me zmadhim dixhital për identifikimin e objekteve të dyshimta;
• Përshtatet në pjesën e pasme të makinës suaj, mund të instalohet brenda 15 minutave. Ideale për t'u përdorur në ngjarje të veçanta dhe në pika kontrolli të përkohshme.
Shkarko datasheet

ScanMobile

ScanMobile integron sistemin e inspektimit me rreze X të Smiths Detection HI-SCAN 130100, një shasi trupore të prodhuar posaçërisht, duke i lejuar përdoruesit të lëvizin automjetin kudo që lind kërkesa.

Specifikat e produktit


• Përfshin HI-SCAN 130100
• Depërtim deri në 30 mm çeliku (i zakonshëm)
•Kasafortë filmi deri në ISO 1600 / 33 DIN.
• Shasi automjeti i personalizueshëm
Shkarko datasheet

HazMatID Elite

Ka gamën më të gjerë të funksionimit termik dhe diellor nga çdo identifikues kimik portativ. Motori i tij optik revolucionar siguron gjithashtu imunitet të lartë ndaj dridhjeve dhe rezistencë ndaj shqetësimeve mekanike.

Specifikat e produktit


• Pajisja e integruar e presionit për analizën e materialeve të ngurta, plus aftësia direkte me prekje në mostër
• Analiza e automatizuar e përzierjeve me sinjalizim prioritar për eksplozivët, CWA, TIC dhe narkotikët
• Transmetim me valë RF me rreze të gjatë, të integruar
• MIL-STD-810G Rugged dhe IP67 për dekon
Shkarko datasheet
AlbaScan