Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.
antidroneee

Teknologjia Anti-Drone

 

Albascan si distributor dha partner me prodhuesit më të besuar në fushën e sigurisë së hapësirës ajërore sjell zgjidhjet më të sofistikuara për teknologjinë Anti-Drone.

Problemet e kohëve të fundit lidhen ngushtë me teknologjinë e drone-ve duke u rritur një rrezik më tepër në fushën e sigurisë.

Problemet lidhen ngushtë jo vetëm me privacine personale por edhe me keqpërdorimin e këtyre pajisjeve fluturuese për terrorizëm ose tentativa të qëllimshme keqe bërje.

Teknologjia anti- dron mund të përdoret në:

  • Institucione të rëndësisë së veçantë.
  • Grumbullime njerëzish.
  • Fjalime publike.
  • Aktivitete të rëndësishme.

Çfarë ofron:

  • Detekton dronët në më shumë se 20km largësi.
  • Neutralizon dronët në më shumë se 3km distancë.
  • Shkatërron dronët nga 200m deri në 800m.

#AlbascanLTD sjell zgjidhjen inovative në fushën e sigurisë duke bëre të mundur mbrojtjen tuaj nga shkelja e privacise, parandalimi i qëllimshëm i dëmtimeve të pronës apo personave fizik si dhe aktet teroriste.

 

VIDEO ILUSTRUESE

AlbaScan