Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Sistem Menaxhimi radhe

Sistemi i menaxhimit të radhës është një sistem që përdoret për të menaxhuar dhe analizuar rrjedhën e vizitorëve. Ky sistem eleminon bllokimet dhe menaxhon rradhën e klientëve gjatë gjithë orarit të punës. Në një farë mënyre, sistemi i menaxhimit të radhës mund të konsiderohet si CRM, ose të paktën një aspekt i saj. Për një klient, ndërveprimi i parë me biznesin është duke u bërë pjesë e një radhe. Si rrjedhojë, duke u kujdesur për këtë ndërveprim, menaxhimi i radhës futet në sferën e shërbimit ndaj klientit. Sistemi i menaxhimit të radhës optimizon eksperiencën konsumatore.

Gjen përdorim në sektorë financiarë, shëndetësorë, edukimi dhe instiucione publike.

 

Zgjidhje per menaxhim parkimi

Sistemet e Parkimit ofrojnë:

  • Lëshim automatik të biletave në hyrje
  • Njoftim i shoferit dhe operatorit për vendet e lira të parkimit
  • Numërim të orëve të qëndrimit
  • Llogaritje të kostos së shërbimit
  • Programim të personalizuar
  • Raporte të detajuara ditore/ javore/ mujore

Gjurmimi me GPS bën të mundur:

  • Lokalizim të vendndodhjes së automjetit
  • Vëzhgim të automjetit në kohë reale, shpejtësinë e lëvizjes
  • Regjistrimin e historikut të lëvizjes së makinës në çdo kohë
  • Përdorimin e butonit SOS në rast emergjence
Parking
AlbaScan