Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Ju nevojiten Sisteme Monitorimi Sisteme Anti Drone Sensorë & Alarme Pajisje Skanimi ?

Vazhdo më poshtë

AlbaScan SHPK ofron zgjidhje në fushën e Teknologji Informacionit

 • Dizajn dhe planifikim i infrastrukturës se IT
 • Dizajn dhe planifikim Data center
 • Instalim infrastrukture dhe kabellimi
 • Instalim dhe dizajn sisteme wifi
 • Zgjerimi i rrjetit aktual
 • Dizajn sisteme performance dhe analize e rrjetit.
 • Instalim rrjeti LAN/WAN/Wifi (switching, routing, ID management)
 • Krijimi i politikave dhe procedurave së sigurisë dhe operimit
 • Instalim i sistemeve mbrojtës së rrjetit (firewall, IDP, cyber security)
 • Routing
 • Switching
 • Wireless
 • Firewall
 • Identity Management
 • Central telefonik Analog dhe IP (PBX)
 • Sistem pagese telefonie (billing)
 • Instalim Server dhe hapësirës së të dhënave në hapësirën fizike ose virtuale (Virtualisation)
 • Sisteme replikimi dhe disaster recovery
 • Sisteme backup dhe restore
 • Migrim i shërbimeve dhe të dhënave
  parandalimi i rrezikut për rrjedhje e informacionit dhe të dhënave konfidenciale
 • Konsolidimi i shërbimeve IT
 • Mbështetje teknike nëpërmjet telefonit, e-mail ose chat
 • Trajnimi i stafit për përdorim sistemeve IT
 • Mbajtja e dokumentacionit të azhornuar për ndryshimet dhe funksionet e reja të sistemeve

Çertifikime në standardet më të larta

Ne punojmë vetëm me firmat më të besueshme

Ne ofrojmë vetëm zgjidhje teknike inovative të çertifikuara ndërkombëtarisht.

Albascan LTD jonë ka zgjedhur produktet dhe partnerët më të mirë ndërkombëtarisht për të siguruar dhe garantuar tregut Shqiptar se do përfitojnë produktet dhe shërbimin më cilësor të mundur në fushën e sigurisë dhe IT. Disa prej partnerët më të mëdhenj ndërkombëtarisht dhe lider në fushën e tyre janë Smiths Detection, Uniview, Sicurit, Anviz, Avigilon.

Ne ofrojmë vetëm zgjidhje teknike inovative të çertifikuara ndërkombëtarisht.

Albascan LTD jonë ka zgjedhur produktet dhe partnerët më të mirë ndërkombëtarisht për të siguruar dhe garantuar tregut Shqiptar se do përfitojnë produktet dhe shërbimin më cilësor të mundur në fushën e sigurisë dhe IT. Disa prej partnerët më të mëdhenj ndërkombëtarisht dhe lider në fushën e tyre janë Smiths Detection, Uniview, Sicurit, Anviz, Avigilon.

AlbaScan