Zbuloni më shumë rreth AlbaScan

Rreth AlbaScan

AlbaScan SHPK është një nga distributorët më të mëdhenj të sistemeve të sigurisë në tregun shqiptar.  Ne bashkëpunojmë me firmat më të njohura Europiane dhe Amerikane. Për më shumë, mund të na kontaktoni në rrjetet e mëposhtme.

Avantazhet e përdorimit të sistemeve të alarmit të zjarrit.

Si ju ndihmojnë kamerat e sigurisë në mbrojtjen e biznesit tuaj_

Përparësitë e instalimit të sistemeve të alarmit të zjarrit janë të shumta. Të keni një alarm zjarri në shtëpinë tuaj do t’ju ndihmojë të mbani familjen dhe mysafirët tuaj të sigurt nëse ndodhin raste emergjente. Sistemet e alarmit të zjarrit, shpesh të referuara si alarme tymi, janë pajisje që zbulojnë praninë e tymit dhe nxehtësisë në atmosferë, duke lejuar ju dhe familjen tuaj të siguroheni në rast të ndonjë incidenti të papritur. Më poshtë po ju rendisim disa arsye pse duhet të keni patjetër në shtëpinë tuaj një sistem alarmi kundër zjarrit.

 

Alarmi i zjarrit ju paralajmëron për një rrezik të mundshëm.

Alarmet e zjarrit japin alarme akustike. Kjo është një veçori e rëndësishme sepse nuk mund të jeni gjithmonë në të njëjtën dhomë ose zonë ku fillon zjarri. Alarmi do t’ju japë kohë për t’iu përgjigjur zjarrit, për të lëvizur në një vend të sigurt jashtë ose për të adresuar flakën me një zjarrfikës.

 

Vendosja opsionale.

Alarmet e zjarrit janë pajisje fleksibël dhe mund të instalohen në çdo zonë specifike sipas zgjedhjes suaj. Nëse ndiqni udhëzimet e dhëna nga prodhuesi i alarmit të zjarrit, mund t’i vendosni ato në hapësira që kanë rreziqe nga zjarri, si kuzhina. Kini kujdes pranë hapësirave si banjot, ku avulli nga dushet mund të shkaktonte në mënyrë të gabuar një alarm të rremë. Sigurohuni që ta vendosni pajisjen në zona ku alarmi mund të dëgjohet lehtësisht, afër dhomave të gjumit dhe dhomës së ndenjes.

 

Monitorimi.

Edhe nëse nuk jeni në shtëpi, monitorimi i largët do t’ju paralajmërojë për çdo emergjencë zjarri në vendbanimin tuaj. Sistemet e alarmit të zjarrit janë sisteme të lidhura dhe në raste zjarri do t’ju dërgojnë njoftime në celularin tuaj.

 

Kostoja minimale.

Sistemet e alarmit të zjarrit shpesh futen në një paketë që përfshin dhe alarmet e sigurisë, të cilat mund të rrisin koston e përgjithshme të sistemit. Kur sistemet e alarmit të zjarri blihen si njësi të pavarura, kostoja është shumë më e ulët.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
AlbaScan